PRZEPISY.PL
Pierś z kurczaka w zupie cebulowej - autor: magdap

Pierś z kurczaka w zupie cebulowej

  • 30
  • 4
  • Łatwe
  • 0
32
osoby dodały do Mniamlisty
32
osoby dodały do Mniamlisty

Składniki

    • Krok 1

      Pierś dokładnie umyć i pokroić w kostkę (wielkość ok .3-4 cm) . Ułożyć na dnie żaroodpornego naczynia.
    • Krok 2

      Posypać piersi zupą cebulową (dokładnie wymieszać), następnie zalać śmietanką tak aby pierś była cała zanurzona.
    • Krok 3

      Przykrywamy naczynie i wstawiamy do nierozgrzanego piekarnika stawionego na 220 st. na ok. 30-40 min. (góra musi się ładnie zarumienić)

    Więcej przepisów z tym produktem

    Francuska zupa cebulowa KnorrZobacz wszystkie

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    989
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    398
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    6
    Łatwe
    289
    osób dodało do Mniamlisty
    60''
    4
    Łatwe
    482
    osoby dodały do Mniamlisty
    90''
    6
    Średnie