
Składniki
800 gramów
1 sztuka
3 sztuki
4 sztuki
1 łyżka
1 łyżka
1 kilogram
1 sztuka
2 łyżki
2 sztuki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso pokrój w kostkę. Cebulę i czosnek posiekaj. Ogórki Zetrzyj na tarce.
Krok 2
Na rozgrzanej oliwie zeszkli cebulę i czosnek, dodaj mięso i przesmaż.
Krok 3
pod koniec gotowania dodaj ogórki kiszone.
Krok 4
Fix Naturalnie smaczne Chłopski Garnek Knorr połącz z 350 ml wody i dodaj do mięsa.
Krok 5
Dodaj majeranek, ostrą paprykę duś do miękkości
Krok 6
Ziemniaki i cebulę zetrzyj na tarce. Wymieszaj z mąką i jajkami. dopraw solą i pieprzem.
Krok 7
Na rozgrzanej oliwie usmaż 4 duże placki. Gulasz ułóż na plackach.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Naturalnie smaczne Chłopski Garnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej