
Składniki
1 kilogram
2 sztuki
20 dekagramów
20 dekagramów
1 sztuka
2 sztuki
3 sztuki
3 łyżki
2 szczypty
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Boczek i paprykę pokrój w kostkę. Cebulę pokrój w piórka.
Krok 2
Podsmażyć, dodać pokrojone w cząstki pieczarki, boczek i paprykę.
Krok 3
Zagotuj 1 lt wody i połącz z Fixem Gulasz Knorr. Zagotuj.
Krok 4
Zeszklij cebulę na patelni, dodaj pokrojone w kostkę mięso.
Krok 5
Fix wlej do mięsa i warzyw. Gotuj do miękkości.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej