
Składniki
4 sztuki
4 sztuki
1 sztuka
4 sztuki
4 sztuki
1 sztuka
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj ryby i oczyść je z łusek.
Krok 2
Posiekaj czosnek i umieść go wewnątrz ryb, wraz z ziołami. Z wierzchu posyp je pokruszoną przyprawą w mini kostkach Knorr.
Krok 3
Ryby połóż na folii aluminiowej, a następnie skrop sokiem z cytryny i kilkoma kroplami oliwy z oliwek.
Krok 4
Zawiń je bardzo dokładnie i odstaw do lodówki na co najmniej godzinę.
Krok 5
Następnie piecz na grillu przez około 40 minut, obracając co jakiś czas.

Dobra rada:
Gotowe pstrągi podawaj na pieczonych ziemniakach, z warzywami.
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej