
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
500 gramów
1 szklanka
2 sztuki
2 sztuki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zaczynamy od zeszklenia na oliwie posiekanej cebuli.
Krok 2
Dodajemy pokrojone w kostkę warzywa. Zaczynamy od tych twardszych, które potrzebują spędzić więcej czasu na patelni.
Krok 3
Warzywa przekładamy do naczynia żaroodpornego, a na patelni, na odrobinie oliwy przesmażamy mięso z dodatkiem przyprawy Delikat. Gdy będzie gotowe dodajemy do warzyw.
Krok 4
Doprawiamy kostkami, świeżo mielonym pieprzem i mieszamy wszystko ze sobą.
Krok 5
Wierzch posypujemy serem i wstawiamy na 30 minut do piekarnika nagrzanego do 180 st. C. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej