
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
30 gramów
1 pęczek
2 łyżki
2 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę i paprykę pokroić w kostkę. Rzodkiewki i ogórka w plasterki. Dodać kielki i wymieszać razem.
Krok 2
Sos wymieszać z oliwą i wodą. Wlać do sałatki, wymieszać i odstawić na 10 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej