
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
30 gramów
1 pęczek
2 łyżki
2 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę i paprykę pokroić w kostkę. Rzodkiewki i ogórka w plasterki. Dodać kielki i wymieszać razem.
Krok 2
Sos wymieszać z oliwą i wodą. Wlać do sałatki, wymieszać i odstawić na 10 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej