Szejk truskawkowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Szejk truskawkowy

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 szklanki

1 opakowanie

500 gramów

500 gramów

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Owoce umyj.

Krok 2

Wszystkie włóż do jednego naczynia i zmiksuj.

Krok 3

Podawaj schłodzone z bitą śmietaną.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szejk truskawkowy  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szejk truskawkowy  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szejk truskawkowy  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szejk truskawkowy  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szejk truskawkowy  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szejk truskawkowy  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szejk truskawkowy  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Szejk truskawkowy  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Ciasto Kinder Bueno
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Najnowsze artykuły

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej