
Składniki
1 sztuka
2 sztuki
null szczypt
2 sztuki
null szczypt
2 sztuki
1 sztuka
null szczypt
1 sztuka
3 sztuki
2 sztuki
null szczypt
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wszystkie warzywa pokrój, posól solą czosnkową i usmaż na patelni.
Krok 2
Ugotuj ryż.
Krok 3
Wymieszaj usmażone warzywa z ryżem, dodać 2 Bulionetki Knorr i resztę przypraw. Podawaj.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Bulionetka wołowa Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej