
Składniki
1 sztuka
null
1 sztuka
null
null
4 łyżki
0.5 sztuki
400 gramów
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ryż ugotuj i ostudź.
Krok 2
Pora pokrój w krążki. Obrana cebule posiekaj, paprykę pokrój w kostkę.
Krok 3
Wątróbkę pokrój w plastry i oprósz mąką, smaż na oleju około 4 minut z obu stron.
Krok 4
Przełóż do garnka zalej szklanką wody, duś do chwili gdy wątróbka zmięknie. Wsyp pora, cebulę i paprykę i duś około 30 minut. Dopraw Delikatem Knorr i podawaj z ryżem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej