
Składniki
2 sztuki
30 gramów
1 łyżka
2 sztuki
20 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso podsażyć z jedną celulą pokrojoną w kostke, dodać przyprawe Uniwersalna Delikat Knorr oraz pieprz i sól do smaku. Cukinie umytą.osuszoną przekroić na pół usuąć gniazda nasienne żeby powstała łódka, posolić.
Krok 2
Cukinie ułożyć na blaszcze do pieczenia,ostygnięte mięso ułożyć w cukini, pomidory i cebule umyć i pokroić w plastry,układać na mięsie mielonym na przemian.
Krok 3
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni włóżyć cukinie pod koniec pieczenia połóżyć plastry żółtego sera i zapiec. Przygotować miedzy czasie sos czosnkowy. Smacznego
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej