
Składniki
null
2 sztuki
null
null
300 gramów
null
200 gramów
300 gramów
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj ryż.
Krok 2
Cukinie przekrój wzdłuż na pół, wydrąż miąższ.
Krok 3
Pieczarki i cebulę pokrój w kostkę, wymieszaj z miąższem i dodaj mini kostki Knorr. Przypraw, wyłóż na patelnię i smaż 15 minut.
Krok 4
Następnie dodaj ryż do zapieczonej masy i smaż jeszcze 3 minut.
Krok 5
Wyrobioną masą nafaszeruj cukinie, wierzch posyp żółtym startym serem.
Krok 6
Nagrzej piekarnik to temperatury 180 stopni i zapiekaj przez 40 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej