Aromatyczna zupa pavese przepis – Zobacz na przepisy.pl

Aromatyczna zupa pavese

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

40 gramów

4 sztuki

3 sztuki

2 łyżki

0.75 litra

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pieczywo natrzyj czosnkiem i upiecz w piekarniku na złoty kolor.

Krok 2

Od razu po wyjęciu z pieca układaj je na talerzach, wlej na nie po jednym żółtku.

Krok 3

Pomidor pokrój w kostkę i posyp kromki.

Krok 4

Wlej gorący bulion Knorr i posyp świeżo startym parmezanem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej