Aromatyczna zupa pavese przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Aromatyczna zupa pavese

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

40 gramów

4 sztuki

3 sztuki

2 łyżki

0.75 litra

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pieczywo natrzyj czosnkiem i upiecz w piekarniku na złoty kolor.

Krok 2

Od razu po wyjęciu z pieca układaj je na talerzach, wlej na nie po jednym żółtku.

Krok 3

Pomidor pokrój w kostkę i posyp kromki.

Krok 4

Wlej gorący bulion Knorr i posyp świeżo startym parmezanem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej