Aromatyczna zupa pavese

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

40 gramów

4 sztuki

3 sztuki

2 łyżki

0.75 litra

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pieczywo natrzyj czosnkiem i upiecz w piekarniku na złoty kolor.

Krok 2

Od razu po wyjęciu z pieca układaj je na talerzach, wlej na nie po jednym żółtku.

Krok 3

Pomidor pokrój w kostkę i posyp kromki.

Krok 4

Wlej gorący bulion Knorr i posyp świeżo startym parmezanem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej