
Składniki
1 sztuka
40 gramów
4 sztuki
3 sztuki
2 łyżki
0.75 litra
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczywo natrzyj czosnkiem i upiecz w piekarniku na złoty kolor.
Krok 2
Od razu po wyjęciu z pieca układaj je na talerzach, wlej na nie po jednym żółtku.
Krok 3
Pomidor pokrój w kostkę i posyp kromki.
Krok 4
Wlej gorący bulion Knorr i posyp świeżo startym parmezanem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej