Aromatyczna zupa pavese przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Aromatyczna zupa pavese

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

40 gramów

4 sztuki

3 sztuki

2 łyżki

0.75 litra

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pieczywo natrzyj czosnkiem i upiecz w piekarniku na złoty kolor.

Krok 2

Od razu po wyjęciu z pieca układaj je na talerzach, wlej na nie po jednym żółtku.

Krok 3

Pomidor pokrój w kostkę i posyp kromki.

Krok 4

Wlej gorący bulion Knorr i posyp świeżo startym parmezanem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Aromatyczna zupa pavese - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej