Chłodnik mięsny na winie

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

197 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

25 dekagramów

0.7 litra

2 szklanki

5 dekagramów

3 dekagramy

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sparz i obierz orzechy ze skórki. Posiekaj w kawałki.

Chłodnik mięsny na winie - Krok 1

Krok 2

Dolej sok pomidorowy do wina, roztrzep trzepaczką, dodaj orzechy. Mięso pokrój w kostkę. Rodzynki opłucz i odsącz. Dodaj mięso i rodzynki do wina razem z Przyprawą w mini kostkach Czosnek Knorr.

Chłodnik mięsny na winie - Krok 2

Krok 3

Chłodnik podawaj posypany posiekaną natką pietruszki.

Chłodnik mięsny na winie - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Chłodnik mięsny na winie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Chłodnik mięsny na winie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Chłodnik mięsny na winie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Chłodnik mięsny na winie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Chłodnik mięsny na winie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Chłodnik mięsny na winie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Chłodnik mięsny na winie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej