
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
10 sztuk
2 sztuki
1 łyżeczka
1 szklanka
1 kilogram
1 sztuka
1 sztuka
250 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Z mąki jajek ,mleka i soli wyrabiamy ciasto na makaron . Wałkujemy i tniemy w kwadraciki .Gotujemy w osolonej wodzie .
Krok 2
Kapustę kiszoną gotujemy z starta marchewką .Po ugotowaniu odcedzić . Pieczarki i cebulę pokroić podsmażyć na maśle ,dodać bulion grzybowy knorr i pokruszyć kostkę cebulową . Zawartość patelni przełożyć do kapusty kiszonej i wymieszać .
Krok 3
Następnie kapustę z pieczarkami wymieszać z makaronem . Podajemy
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej