Drobiowe roladki z nadzieniem

Autor: garlic garlic

ratingratingratingratingrating

1

5 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

900 gramów

0.5 sztuki

0.5 sztuki

0.5 sztuki

0.5 opakowania

1 sztuka

100 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pierś z kurczaka natnij tak by powstała kieszonka i oprósz Marynatą do kurczaka Knorr.

Krok 2

Papryki pokrój w cienkie paski, cebulę posiekaj, skórkę z chelba podziel na 6 części.

Krok 3

Pieczarki pokrój w drobną kostkę.Ser żółty zetrzyj na tarce i podziel na 4 części.

Krok 4

Kieszonki wypełnij farszem i zepnij wykałaczkami.

Krok 5

Roladki smaż na rozgrzanym oleju, mają być miękkie. Podawaj z ryżem lub ziemniakami.

0

Opinie o przepisie

Przyprawa do pikantnego kurczaka Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Przyprawa do pikantnego kurczaka Knorr

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej