Drobiowe roladki z nadzieniem

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

1

5 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

900 gramów

1 opakowanie

0.5 sztuki

0.5 sztuki

0.5 sztuki

0.5 opakowania

1 sztuka

100 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pierś z kurczaka natnij tak by powstała kieszonka i oprósz Marynatą do kurczaka Knorr.

Krok 2

Papryki pokrój w cienkie paski, cebulę posiekaj, skórkę z chelba podziel na 6 części.

Krok 3

Pieczarki pokrój w drobną kostkę.Ser żółty zetrzyj na tarce i podziel na 4 części.

Krok 4

Kieszonki wypełnij farszem i zepnij wykałaczkami.

Krok 5

Roladki smaż na rozgrzanym oleju, mają być miękkie. Podawaj z ryżem lub ziemniakami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Drobiowe roladki z nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Drobiowe roladki z nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Drobiowe roladki z nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Drobiowe roladki z nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Drobiowe roladki z nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Drobiowe roladki z nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Drobiowe roladki z nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
8 osób ogląda przepis:
Sałatka szopska
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej