Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania przepis – Zobacz na przepisy.pl

Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

300 gramów

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

200 gramów

500 gramów

1 szczypta

1 szczypta

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę i cukinię pokroić w małą kostkę , cebulę i paprykę pokroić w cienkie paski. Cukinię cebulę delikatnie podsmażyć. W dużej misce połączyć mięso ze wszystkimi warzywami i Fixem Gołąbki bez zawijania Knorr. Podsmażyć na patelni z dwóch stron. W płaskim garnku zagotować pulpę pomidorową, doprawić solą i pieprzem. Przełożyć do garnka gołąbki i dusić ok. 30 minut

Krok 2

Cukinię cebulę delikatnie podsmażyć. W dużej misce połączyć mięso ze wszystkimi warzywami i Fixem Gołąbki bez zawijania Knorr.

Krok 3

Podsmażyć na patelni z dwóch stron. W płaskim garnku zagotować pulpę pomidorową, doprawić solą i pieprzem. Przełożyć do garnka gołąbki i dusić ok. 30 minut

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej