Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

1 sztuka

1 opakowanie

200 gramów

300 gramów

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę i cukinię pokroić w małą kostkę , cebulę i paprykę pokroić w cienkie paski. Cukinię cebulę delikatnie podsmażyć. W dużej misce połączyć mięso ze wszystkimi warzywami i Fixem Gołąbki bez zawijania Knorr. Podsmażyć na patelni z dwóch stron. W płaskim garnku zagotować pulpę pomidorową, doprawić solą i pieprzem. Przełożyć do garnka gołąbki i dusić ok. 30 minut

Krok 2

Cukinię cebulę delikatnie podsmażyć. W dużej misce połączyć mięso ze wszystkimi warzywami i Fixem Gołąbki bez zawijania Knorr.

Krok 3

Podsmażyć na patelni z dwóch stron. W płaskim garnku zagotować pulpę pomidorową, doprawić solą i pieprzem. Przełożyć do garnka gołąbki i dusić ok. 30 minut

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
"Kurczaczki"
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej