Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

1 sztuka

1 opakowanie

200 gramów

300 gramów

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę i cukinię pokroić w małą kostkę , cebulę i paprykę pokroić w cienkie paski. Cukinię cebulę delikatnie podsmażyć. W dużej misce połączyć mięso ze wszystkimi warzywami i Fixem Gołąbki bez zawijania Knorr. Podsmażyć na patelni z dwóch stron. W płaskim garnku zagotować pulpę pomidorową, doprawić solą i pieprzem. Przełożyć do garnka gołąbki i dusić ok. 30 minut

Krok 2

Cukinię cebulę delikatnie podsmażyć. W dużej misce połączyć mięso ze wszystkimi warzywami i Fixem Gołąbki bez zawijania Knorr.

Krok 3

Podsmażyć na patelni z dwóch stron. W płaskim garnku zagotować pulpę pomidorową, doprawić solą i pieprzem. Przełożyć do garnka gołąbki i dusić ok. 30 minut

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej