Składniki
4 sztuki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
1 plaster
1 sztuka
2 sztuki
0.5 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotowane jajko posiekaj na drobno. Połącz z majonezem i ketchupem Hellmann's, oraz posiekaną natką pietruszki. Ta tradycyjna pasta jajeczna nada wyśmienity smak kanapkom.
Krok 2
Powstałą pastę nanieś na pieczywo. Na każdą z posmarowanych kromek nałóż szynkę, sałatę oraz plasterki ogórka.
Krok 3
Wszystkie kromki złóż ze sobą, jedną na drugą a następnie ściśnij lekko dłonią. Kanapkę przekrój na dwa trójkąty po przekątnej, z zawiń w papier śniadaniowy.
Dobra rada:
Aby kanapka była chrupiąca, kromki pieczywa opiecz w tosterze.
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej