Kanapka z kiełkami "Na lekko"

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

50 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

8 plastrów

4 sztuki

4 łyżki

0

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kiełki rzodkiewki umyj i osusz.

Krok 2

Kromki pieczywa posmaruj margaryną Rama.

Krok 3

Na chlebie ułóż polędwicę. Kanapki udekoruj kiełkami rzodkiewki.

0

Opinie o przepisie

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej