Kanapka z kiełkami "Na lekko"

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

51 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

4 łyżki

8 plastrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kiełki rzodkiewki umyj i osusz.

Krok 2

Kromki pieczywa posmaruj margaryną Rama.

Krok 3

Na chlebie ułóż polędwicę. Kanapki udekoruj kiełkami rzodkiewki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapka z kiełkami "Na lekko" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapka z kiełkami "Na lekko" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapka z kiełkami "Na lekko" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapka z kiełkami "Na lekko" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapka z kiełkami "Na lekko" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapka z kiełkami "Na lekko" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapka z kiełkami "Na lekko" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej