Kanapki z jajkiem przepiórczym “Kokoszki”

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

8

54 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

61 osób wydrukowało

Pobierz pdf

92 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

10 gramów

0

0

3 sztuki

0

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrój bagietkę na kromki i posmaruj margaryną Rama.

Krok 2

Ugotuj przepiórcze jaja na twardo.

Krok 3

Ułóż na kromkach kiełki rzodkiewki.

Krok 4

Na kiełkach rzodkiewki połóż obrane połówki jajek i udekoruj kanapki pastą łososiową.

0

Opinie o przepisie

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej