
Składniki
2 opakowania
1 opakowanie
1 opakowanie
3 sztuki
2 sztuki
200 mililitrów
4 łyżki
1 łyżeczka
1 szczypta
1 litr
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę obierz, pokrój i obsmaż w garnku. Jeśli lubisz pikantne smaki, dorzuć papryczkę chili. Wlej litr wody, dodaj kostki Knorr i pomidory z puszki. Całość gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.

Krok 2
Fix Knorr wymieszaj ze śmietaną i dodaj do zupy. Gotuj 4 minuty.

Krok 3
Zupę dopraw cukrem i pieprzem. Podawaj z kulkami mozzarelli.

- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Krem z pomidorów z mozzarellą
Kremowa zupa pomidorowa, przygotowana z pachnących pomidorów i aromatycznego bulionu wygląda pięknie, a jeszcze lepiej smakuje, podana ze sprężystymi kulkami mozzarelli.