Sałatka szpinakowa z kurczakiem i kozim serem
łatwe
11 osób zapisało

Składniki
1 sztuka
1 łyżka
100 gramów
1 opakowanie
1 sztuka
1 sztuka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kurczaka usmażyć, pokroić w kostkę. Szpinak umyć, osuszyć i włożyć do miski.
Krok 2
Pozostałe warzywa umyć, pokroić w kostkę i przełożyć do miski.
Krok 3
Warzywa wymieszać z kurczakiem i kozim serem. Polać sosem.

Dobra rada:
Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!
Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej