Salsa video przepis - Zobacz na przepisy.pl pixel

Salsa - VIDEO

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

4

heart
197 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

39 osób wydrukowało

Pobierz pdf

116 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

400 gramów

1 sztuka

1 sztuka

1 pęczek

2 sztuki

1 pęczek

80 mililitrów

40 mililitrów

0.5 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidory pokrój w drobną kostkę. Papryczkę chilli oraz czosnek pokrój w bardzo drobne kawałeczki. Cebulę pokrój w drobną kostkę. Kolendrę i szczypiorek drobno posiekaj.

Salsa - VIDEO - Krok 1

Krok 2

Dodaj ketchup Hellmann's oraz oliwę. Na koniec dodaj wyciśnięty sok z połowy limonki. Całość wymieszaj i dopraw solą i pieprzem.

Salsa - VIDEO - Krok 2
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Salsa - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Salsa - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Salsa - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Salsa - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Salsa - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Salsa - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Salsa - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Salsa - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Salsa - VIDEOSalsa - VIDEO

Pomidory pokrój w drobną kostkę. Papryczkę chilli oraz czosnek pokrój w bardzo drobne kawałeczki. Cebulę pokrój w drobną kostkę. Kolendrę i szczypiorek drobno posiekaj.