Salsa video przepis - Zobacz na przepisy.pl pixel

Salsa - VIDEO

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

4

heart
197 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

39 osób wydrukowało

Pobierz pdf

112 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

400 gramów

1 sztuka

1 sztuka

1 pęczek

2 sztuki

1 pęczek

80 mililitrów

40 mililitrów

0.5 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidory pokrój w drobną kostkę. Papryczkę chilli oraz czosnek pokrój w bardzo drobne kawałeczki. Cebulę pokrój w drobną kostkę. Kolendrę i szczypiorek drobno posiekaj.

Salsa - VIDEO - Krok 1

Krok 2

Dodaj ketchup Hellmann's oraz oliwę. Na koniec dodaj wyciśnięty sok z połowy limonki. Całość wymieszaj i dopraw solą i pieprzem.

Salsa - VIDEO - Krok 2
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Salsa - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Salsa - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Salsa - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Salsa - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Salsa - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Salsa - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Salsa - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Salsa - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Salsa - VIDEOSalsa - VIDEO

Pomidory pokrój w drobną kostkę. Papryczkę chilli oraz czosnek pokrój w bardzo drobne kawałeczki. Cebulę pokrój w drobną kostkę. Kolendrę i szczypiorek drobno posiekaj.