
Składniki
1 sztuka
200 gramów
1 sztuka
3 sztuki
1 szklanka
1 łyżka
2 łyżki
100 gramów
50 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Panieruj ser w mące pszennej, rozmieszanych jajkach i bułce tartej z rozkruszoną Przyprawą w mini kostkach Pietruszka Knorr.
Krok 2
Rozgotuj jagody, wino oraz cukier tak, by powstał gęsty sos.
Krok 3
Wylej na talerz sos, ułóż na nim usmażony ser.
Krok 4
Smaż ser w głębokim tłuszczu przez około 5 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPlanujecie danie z gotowanej dyni i zastanawiacie się, jak ugotować dynię, żeby smakowała wybornie? Sprawdźcie, jak gotować dynię, żeby zachować jej smak, kolor i zapach.
Czytaj więcejJak uprażyć orzechy? Do tej czynności przydadzą się patelnia albo piekarnik. Jak uprażyć orzechy włoskie, a jak zabrać się za laskowe lub fistaszki? Wszystkiego dowiesz się z naszego krótkiego poradnika dotyczącego prażenia orzechów.
Czytaj więcej