Składniki
250 gramów
2 sztuki
3 sztuki
5 łyżek
1 łyżka
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zaczynamy od przygotowania marchewki – obieramy ją i zalewamy wodą. Gotujemy do czasu aż zmięknie.
Krok 2
Ogórki kroimy wzdłuż w ćwiartki, następnie w kostkę. Podobnie z ugotowanymi marchewkami. Śledzie kroimy w niezbyt duże kawałki.
Krok 3
Składniki delikatnie mieszamy ze sobą, a następnie dodajemy łyżkę musztardy i majonez zgonie z upodobaniem. Doprawiamy kostkami i Delikatem do smaku. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej