
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
3 sztuki
1 łyżka
1 sztuka
1 sztuka
5 łyżek
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zaczynamy od przygotowania marchewki – obieramy ją i zalewamy wodą. Gotujemy do czasu aż zmięknie.
Krok 2
Ogórki kroimy wzdłuż w ćwiartki, następnie w kostkę. Podobnie z ugotowanymi marchewkami. Śledzie kroimy w niezbyt duże kawałki.
Krok 3
Składniki delikatnie mieszamy ze sobą, a następnie dodajemy łyżkę musztardy i majonez zgonie z upodobaniem. Doprawiamy kostkami i Delikatem do smaku. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej