Smażony ser po Czesku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Smażony ser po Czesku

Autor: Szymon Szczęsny

ratingratingratingratingrating

3

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

34 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

15 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kostkę sera pokrój na 6 grubych plastrów.

Krok 2

Każdy kawałek sera obtaczaj po kolei w jajku, bułce tartej , jajku i znowu w bułce tartej.

Krok 3

Serki wstaw do zamrażarki na około 15 minut .

Krok 4

Serki smaż w głębokim oleju z każdej strony aż się zarumienią i bułka się lekko podsmaży.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Smażony ser po Czesku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Smażony ser po Czesku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Smażony ser po Czesku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Smażony ser po Czesku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Smażony ser po Czesku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Smażony ser po Czesku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Smażony ser po Czesku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Smażony ser po Czesku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej