
Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kostkę sera pokrój na 6 grubych plastrów.
Krok 2
Każdy kawałek sera obtaczaj po kolei w jajku, bułce tartej , jajku i znowu w bułce tartej.
Krok 3
Serki wstaw do zamrażarki na około 15 minut .
Krok 4
Serki smaż w głębokim oleju z każdej strony aż się zarumienią i bułka się lekko podsmaży.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej