Smażony ser po Czesku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Smażony ser po Czesku

Autor: Szymon Szczęsny

ratingratingratingratingrating

4

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

35 osób wydrukowało

Pobierz pdf

25 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kostkę sera pokrój na 6 grubych plastrów.

Krok 2

Każdy kawałek sera obtaczaj po kolei w jajku, bułce tartej , jajku i znowu w bułce tartej.

Krok 3

Serki wstaw do zamrażarki na około 15 minut .

Krok 4

Serki smaż w głębokim oleju z każdej strony aż się zarumienią i bułka się lekko podsmaży.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Smażony ser po Czesku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Smażony ser po Czesku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Smażony ser po Czesku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Smażony ser po Czesku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Smażony ser po Czesku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Smażony ser po Czesku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Smażony ser po Czesku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Smażony ser po Czesku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Panierowny brie
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej