
Składniki
400 gramów
1 sztuka
350 gramów
200 gramów
3 sztuki
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron ugotuj al dente. Rosół szlachetny drobiowo-warzywny Knorr rozprowadź w 0,5 szklanki wody.
Krok 2
Brokuły umyj, podziel na części. Zalej bulionem Knorr i ugotuj.
Krok 3
Migdały upraż na suchej patelni. Anchois posiekaj.
Krok 4
Połącz wszystko z ugotowanym makaronem. Przed podaniem posyp parmezanem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Rosół szlachetny drobiowo-warzywny Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej