Składniki
400 gramów
1 sztuka
350 gramów
200 gramów
3 sztuki
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron ugotuj al dente. Rosół szlachetny drobiowo-warzywny Knorr rozprowadź w 0,5 szklanki wody.
Krok 2
Brokuły umyj, podziel na części. Zalej bulionem Knorr i ugotuj.
Krok 3
Migdały upraż na suchej patelni. Anchois posiekaj.
Krok 4
Połącz wszystko z ugotowanym makaronem. Przed podaniem posyp parmezanem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Rosół szlachetny drobiowo-warzywny Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku.
Czytaj więcejDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych.
Czytaj więcej