Spaghetti z brokułami i migdałami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Spaghetti z brokułami i migdałami

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

400 gramów

1 sztuka

350 gramów

200 gramów

3 sztuki

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Makaron ugotuj al dente. Rosół szlachetny drobiowo-warzywny Knorr rozprowadź w 0,5 szklanki wody.

Krok 2

Brokuły umyj, podziel na części. Zalej bulionem Knorr i ugotuj.

Krok 3

Migdały upraż na suchej patelni. Anchois posiekaj.

Krok 4

Połącz wszystko z ugotowanym makaronem. Przed podaniem posyp parmezanem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Spaghetti z brokułami i migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Spaghetti z brokułami i migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Spaghetti z brokułami i migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Spaghetti z brokułami i migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Spaghetti z brokułami i migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Spaghetti z brokułami i migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Spaghetti z brokułami i migdałami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Spaghetti z brokułami i migdałami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Aperol Spritz – przepis
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej