Zielona kanapka "Kisz-masz"

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

47 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

20 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

2 łyżki

4 plastry

2 sztuki

2 sztuki

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Koper i sałatę umyj pod bieżącą wodą i osusz.

Krok 2

Kromki pieczywa posmaruj margaryną Rama i pasztetem.

Krok 3

Ogórki pokrój i ułóż na kanapkach. Udekoruj całość sałatą i koperkiem.

3

Opinie o przepisie

  • Danuta Kołodziejczyk

    Danuta Kołodziejczyk

    Najlepsze na swiecie lata dziecinne teraz też zjem z apetytem polecam

    Odpowiedz Odpowiedz
  • przepisy.pl

    przepisy.pl

    Dziękujemy za tę podpowiedź ;) Oczywiście zachęcamy do modyfikowania naszych przepisów według uznania :) Pozdrawiamy i życzymy smacznego!

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Grazyna Kozielska

    Grazyna Kozielska

    Wędlinka jeszcze by sie przydala do tej kanapusi

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zielona kanapka "Kisz-masz" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zielona kanapka "Kisz-masz" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zielona kanapka "Kisz-masz" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zielona kanapka "Kisz-masz" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zielona kanapka "Kisz-masz" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zielona kanapka "Kisz-masz" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zielona kanapka "Kisz-masz" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej