Ziemniaki z nadzieniem z kurek przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ziemniaki z nadzieniem z kurek

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

1 sztuka

400 gramów

6 sztuk

1 sztuka

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kurki umyj, osusz i pokrój. Cebulę posiekaj. Na rozgrzanej oliwie zeszklij cebulę, dodaj kurki i Bulion grzybowy Knorr. Duś kilka minut do odparowania płynu. Dopraw pieprzem.

Krok 2

Ziemniaki ugotuj w mundurkach. Przestudź, przekrój na pół i wydrąż.

Krok 3

Do każdej połówki ziemniaków nałóż farsz, a każdą połówkę przykryj plasterkiem sera żółtego.Zapiekaj 20 minut w 220 stopniach.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ziemniaki z nadzieniem z kurek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ziemniaki z nadzieniem z kurek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ziemniaki z nadzieniem z kurek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ziemniaki z nadzieniem z kurek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ziemniaki z nadzieniem z kurek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ziemniaki z nadzieniem z kurek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ziemniaki z nadzieniem z kurek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ziemniaki z nadzieniem z kurek - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Młoda kapusta z koperkiem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej