
Składniki
3 sztuki
1 szczypta
200 gramów
100 gramów
null
null
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidory sparz i obierz. Usuń pestki z miąższem i pokrój w kostkę.
Krok 2
Ogórek potnij w talarki, a ser w kostkę wielkości pomidorów.
Krok 3
Nadziewaj wszystkie składniki na wykałaczki naprzemiennie. Skrop odrobiną oliwy i posyp ziołami. Ziołowe koreczki podawaj z sosem czosnkowym.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej