3-bit

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

339

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

0.5 litra

1 opakowanie

1 słoik

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Budyń ugotować w 0,5 litrze mleka, do gorącego budyniu wsypać kisiel i wymieszać, wystudzić i połączyć z Kasią.

Krok 2

Ubić śmietanę, galaretkę rozpuścić w 1 szklance wody, wystudzić i dodać do ubitej śmietany, powoli łączyć.

Krok 3

Na blaszkę wyłożyć papier, a następnie: 1. Herbatniki (petitki), 2. Krem, 3. Herbatniki (petitki), 4. Mleko skondensowane, 5. Herbatniki (petitki), 6. Śmietana z galaretką. SMACZNEGO!!!!!!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • 3-bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • 3-bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • 3-bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • 3-bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • 3-bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • 3-bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • 3-bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej