Biały ser z awokado przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Biały ser z awokado

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
12 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

null

10 dekagramów

10 dekagramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 3

Farsz dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.

Krok 1

Owoce awokado umyj, obierz i po usunięciu pestki pokrój w ćwiartki. Skrop cytryną.

Krok 2

Szynkę, pomidory i paprykę pokrój w małą kostkę. Połącz je z białym serem i wymieszaj.

Krok 4

Na awokado nakładaj farsz i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Biały ser z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Biały ser z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Biały ser z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Biały ser z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Biały ser z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Biały ser z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Biały ser z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Biały ser z awokado - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej