PRZEPISY.PL

Cannelloni nadziewane szpinakiem i zapiekane z sosem pomidorowym tworzą danie doskonałe. Spróbujcie.

Cannelloni ze szpinakiem - autor: przepisy.pl

Cannelloni ze szpinakiem

  • 45
  • 6
  • Łatwe
  • 0
993
osoby dodały do Mniamlisty
993
osoby dodały do Mniamlisty

Składniki

  • ząbek czosnku3 szt
  • śmietana 18%4 łyżki
  • starty żółty ser
  • olej2 łyżki
  • woda1 szklanka
  • Krok 1

    Ugotuj cannelloni w osolonej wodzie.
  • Krok 2

    Rozmieszaj Fix Spaghetti Bolognese Knorr ze szklanką wody, po czym zagotuj i odstaw.
  • Krok 3

    Pokrój cebulę i czosnek. Podsmaż je, następnie dodaj szpinak i smaż przez około 5 minut.
  • Krok 4

    Pokrój camembert i razem ze śmietaną, dodaj do podsmażonych warzyw.
  • Krok 5

    Powstałą masą nadziej cannelloni, ułóż je w naczyniu żaroodpornym i zalej przygotowanym Fixem Knorr. Następnie posyp startym serem i piecz około 10 minut w 190 stopniach. Podawaj.

Więcej przepisów z tym produktem

Fix Spaghetti Bolognese KnorrZobacz wszystkie

Komentarze (0)

Podobne przepisy:

442
osoby dodały do Mniamlisty
60''
2
Łatwe
457
osób dodało do Mniamlisty
60''
4
Łatwe
498
osób dodało do Mniamlisty
45''
4
Średnie
90
osób dodało do Mniamlisty
60''
4
Łatwe