Chleb razowy z szynką wołową

Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

ratingratingratingratingrating

1

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
5 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

8 sztuk

4 łyżki

120 gramów

4 łyżki

surówka:

4 sztuki

320 gramów

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pieczywo posmarować margaryną i ułożyć na nim plasterki wędliny. Na koniec posypać koperkiem.

Chleb razowy z szynką wołową - Krok 1

Krok 2

Pomidor pokroić na kawałki, dodać do niego roszponkę oraz olej lniany.

Chleb razowy z szynką wołową - Krok 2
mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

Dobra rada:

Posiłek jest dobrym źródłem: potasu, fosforu, miedzi, manganu, witamin: A, E, C, B6, kwasu foliowego.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Chleb razowy z szynką wołową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Chleb razowy z szynką wołową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Chleb razowy z szynką wołową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Chleb razowy z szynką wołową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Chleb razowy z szynką wołową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Chleb razowy z szynką wołową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Chleb razowy z szynką wołową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej