Kanapka z wędliną, burakiem pieczonym i chrzanem

Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

ratingratingratingratingrating

3

16 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

22 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2

1 łyżeczka

2 plastry

2 sztuki

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Na posmarowane Florą ProActiv Mocne Kości z witaminą D pieczywo ułóż liście umytej i osuszonej sałaty i plasterki wędliny.

Kanapka z wędliną, burakiem pieczonym i chrzanem - Krok 1

Krok 2

Podawaj z plastrami pieczonego buraka z dodatkiem chrzanu.

Kanapka z wędliną, burakiem pieczonym i chrzanem - Krok 2
mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

Dobra rada:

Posiłek jest dobrym źródłem: potas, fosfor, witamina D, foliany.

0

Opinie o przepisie

Flora ProActiv Mocne Kości z witaminą D

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Flora ProActiv Mocne Kości z witaminą D

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej