Pirackie danie jednogarnkowe

Autor: garlic garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

0

50 mililitrów

200 gramów

1 sztuka

300 gramów

1 sztuka

1 sztuka

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Drobno posiekaj cebulę i czosnek. Ziemniaki i paprykę pokrój w kostkę.

Krok 2

Oliwę rozgrzej w dużym garnku. Następnie zeszklij cebulę i czosnek.

Krok 3

Dodaj resztę warzyw i Sos w słoiku Spaghetti Toscana Knorr. Gotuj 20 minut na małym ogniu.

Krok 4

Pokrój filet rybny w kostkę. Skrop cytryną i z połącz z warzywami.

Krok 5

Gotuj do miękkości na słabym ogniu przez 10 minut. Na koniec dodaj śmietanę.

0

Opinie o przepisie

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej