Pirackie danie jednogarnkowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pirackie danie jednogarnkowe

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

300 gramów

1 sztuka

200 gramów

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

50 mililitrów

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Drobno posiekaj cebulę i czosnek. Ziemniaki i paprykę pokrój w kostkę.

Krok 2

Oliwę rozgrzej w dużym garnku. Następnie zeszklij cebulę i czosnek.

Krok 3

Dodaj resztę warzyw i Sos w słoiku Spaghetti Toscana Knorr. Gotuj 20 minut na małym ogniu.

Krok 4

Pokrój filet rybny w kostkę. Skrop cytryną i z połącz z warzywami.

Krok 5

Gotuj do miękkości na słabym ogniu przez 10 minut. Na koniec dodaj śmietanę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej