Pirackie danie jednogarnkowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pirackie danie jednogarnkowe

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

16 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 gramów

1 sztuka

1 sztuka

50 mililitrów

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

null

300 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Drobno posiekaj cebulę i czosnek. Ziemniaki i paprykę pokrój w kostkę.

Krok 2

Oliwę rozgrzej w dużym garnku. Następnie zeszklij cebulę i czosnek.

Krok 3

Dodaj resztę warzyw i Sos w słoiku Spaghetti Toscana Knorr. Gotuj 20 minut na małym ogniu.

Krok 4

Pokrój filet rybny w kostkę. Skrop cytryną i z połącz z warzywami.

Krok 5

Gotuj do miękkości na słabym ogniu przez 10 minut. Na koniec dodaj śmietanę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Pizza hawajska
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej