Pirackie danie jednogarnkowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pirackie danie jednogarnkowe

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

16 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 gramów

1 sztuka

1 sztuka

50 mililitrów

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

null

300 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Drobno posiekaj cebulę i czosnek. Ziemniaki i paprykę pokrój w kostkę.

Krok 2

Oliwę rozgrzej w dużym garnku. Następnie zeszklij cebulę i czosnek.

Krok 3

Dodaj resztę warzyw i Sos w słoiku Spaghetti Toscana Knorr. Gotuj 20 minut na małym ogniu.

Krok 4

Pokrój filet rybny w kostkę. Skrop cytryną i z połącz z warzywami.

Krok 5

Gotuj do miękkości na słabym ogniu przez 10 minut. Na koniec dodaj śmietanę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej