
Składniki
200 gramów
1 sztuka
1 sztuka
50 mililitrów
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
null
300 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Drobno posiekaj cebulę i czosnek. Ziemniaki i paprykę pokrój w kostkę.
Krok 2
Oliwę rozgrzej w dużym garnku. Następnie zeszklij cebulę i czosnek.
Krok 3
Dodaj resztę warzyw i Sos w słoiku Spaghetti Toscana Knorr. Gotuj 20 minut na małym ogniu.
Krok 4
Pokrój filet rybny w kostkę. Skrop cytryną i z połącz z warzywami.
Krok 5
Gotuj do miękkości na słabym ogniu przez 10 minut. Na koniec dodaj śmietanę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej