Składniki
300 gramów
2 sztuki
3 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Warzywa ugotuj do czasu, gdy będą miękkie i rozdrobnij widelcem.
Krok 2
Warzywa i jajko dodaj do mielonego mięsa. Całość wymieszaj i uformuj kulki.
Krok 3
Kostkę Bulion na włoszczyźnie Knorr rozpuść w szklance wody. Postaw na ogniu i doprowadź do wrzenia.
Krok 4
Pulpeciki wrzuć do bulionu i gotuj przez 5-7 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
3 osoby oglądają przepis: 
Polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym - VIDEO
30 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej