Spaghetti po bielańsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Spaghetti po bielańsku

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

250 gramów

1 sztuka

400 gramów

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

0.5 łyżeczki

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obierz cebulę i pokrój w kostkę. Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę. Marchewkę i seler oczyść, obierz, umyj i pokrój w kostkę.

Krok 2

Na rozgrzanej oliwie zaszklij cebulę, dodaj warzywa i mięso. Przesmaż.

Krok 3

Wlej Sos w słoiku Spaghetti Toscana Knorr, oprósz tymiankiem i gotuj ok 10 minut często mieszając.

Krok 4

Makaron ugotuj w wrzącej, osolonej wodzie. Podawaj z sosem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Spaghetti po bielańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Spaghetti po bielańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Spaghetti po bielańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Spaghetti po bielańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Spaghetti po bielańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Spaghetti po bielańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Spaghetti po bielańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej