
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
2 sztuki
0.5 łyżeczki
1 sztuka
250 gramów
null
400 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz cebulę i pokrój w kostkę. Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę. Marchewkę i seler oczyść, obierz, umyj i pokrój w kostkę.
Krok 2
Na rozgrzanej oliwie zaszklij cebulę, dodaj warzywa i mięso. Przesmaż.
Krok 3
Wlej Sos w słoiku Spaghetti Toscana Knorr, oprósz tymiankiem i gotuj ok 10 minut często mieszając.
Krok 4
Makaron ugotuj w wrzącej, osolonej wodzie. Podawaj z sosem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej