Spaghetti po bielańsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Spaghetti po bielańsku

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

2 sztuki

0.5 łyżeczki

1 sztuka

250 gramów

null

400 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obierz cebulę i pokrój w kostkę. Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę. Marchewkę i seler oczyść, obierz, umyj i pokrój w kostkę.

Krok 2

Na rozgrzanej oliwie zaszklij cebulę, dodaj warzywa i mięso. Przesmaż.

Krok 3

Wlej Sos w słoiku Spaghetti Toscana Knorr, oprósz tymiankiem i gotuj ok 10 minut często mieszając.

Krok 4

Makaron ugotuj w wrzącej, osolonej wodzie. Podawaj z sosem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Spaghetti po bielańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Spaghetti po bielańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Spaghetti po bielańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Spaghetti po bielańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Spaghetti po bielańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Spaghetti po bielańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Spaghetti po bielańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Spaghetti po bielańsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Golonka w piwie
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej