Wieprzowina po chińsku z warzywami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wieprzowina po chińsku z warzywami

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
9 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

25 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500

1 opakowanie

2 sztuki

1 opakowanie

1 opakowanie

2 łyżki

2

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Papryki oraz brzoskwinie pokrój na kawałki.

Krok 2

Mięso pokrój w cienkie paski i smaż na dobrze rozgrzanym oleju.

Krok 3

Do podsmażonego mięsa dodaj paprykę oraz rozmrożoną mieszankę warzyw.

Krok 4

Fix Knorr wymieszaj z 300ml wody

Krok 5

Na patelnię wlej Fix Knorr, dodaj sos sojowy, ostry sos sweet chilli oraz brzoskwinię. Całość zagotuj, dokładnie wymieszaj i podawaj posypane posiekaną kolendrą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wieprzowina po chińsku z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wieprzowina po chińsku z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wieprzowina po chińsku z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wieprzowina po chińsku z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wieprzowina po chińsku z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wieprzowina po chińsku z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wieprzowina po chińsku z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wieprzowina po chińsku z warzywami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Świąteczne ciasteczka
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej