
Składniki
500
1 opakowanie
2 sztuki
1 opakowanie
1 opakowanie
2 łyżki
2
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Papryki oraz brzoskwinie pokrój na kawałki.
Krok 2
Mięso pokrój w cienkie paski i smaż na dobrze rozgrzanym oleju.
Krok 3
Do podsmażonego mięsa dodaj paprykę oraz rozmrożoną mieszankę warzyw.
Krok 4
Fix Knorr wymieszaj z 300ml wody
Krok 5
Na patelnię wlej Fix Knorr, dodaj sos sojowy, ostry sos sweet chilli oraz brzoskwinię. Całość zagotuj, dokładnie wymieszaj i podawaj posypane posiekaną kolendrą.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Fix Do potraw chińskich Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej