Wieprzowina po chińsku z warzywami przepis – Zobacz na przepisy.pl

Wieprzowina po chińsku z warzywami

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

8 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

14 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500

1 opakowanie

2 sztuki

1 opakowanie

1 opakowanie

2 łyżki

2

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Papryki oraz brzoskwinie pokrój na kawałki.

Krok 2

Mięso pokrój w cienkie paski i smaż na dobrze rozgrzanym oleju.

Krok 3

Do podsmażonego mięsa dodaj paprykę oraz rozmrożoną mieszankę warzyw.

Krok 4

Fix Knorr wymieszaj z 300ml wody

Krok 5

Na patelnię wlej Fix Knorr, dodaj sos sojowy, ostry sos sweet chilli oraz brzoskwinię. Całość zagotuj, dokładnie wymieszaj i podawaj posypane posiekaną kolendrą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wieprzowina po chińsku z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wieprzowina po chińsku z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wieprzowina po chińsku z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wieprzowina po chińsku z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wieprzowina po chińsku z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wieprzowina po chińsku z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wieprzowina po chińsku z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej