PRZEPISY.PL
Wołowina po chińsku - autor: przepisy.pl

Wołowina po chińsku

  • 30
  • 4
  • Łatwe
  • 0
280
osób dodało do Mniamlisty
280
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • kilka listków świeżej kolendry
  • woda300 ml
  • Krok 1

    Pokrój mięso w dwucentymetrowe paski i podsmaż na gorącym tłuszczu.
  • Krok 2

    Oczyść imbir ze skóry i pokrój w cienkie plastry, a następnie w paski. Dodaj do mięsa, po czym duś przez 5 minut.
  • Krok 3

    Dolej 300 mililitrów wody i wsyp Fix Do potraw chińskich Knorr, a następnie wymieszaj i zagotuj. Duś całość pod przykryciem jeszcze przez około 15 minut.
  • Krok 4

    Dopraw sosem sojowym. Podawaj danie z makaronem, udekorowane listkami kolendry.

Więcej przepisów z tym produktem

Fix Do potraw chińskich KnorrZobacz wszystkie

Komentarze (0)

Podobne przepisy:

20
osób dodało do Mniamlisty
45''
1
Łatwe
93
osoby dodały do Mniamlisty
30''
4
Łatwe
70
osób dodało do Mniamlisty
45''
4
Średnie
202
osoby dodały do Mniamlisty
30''
4
Łatwe