
Składniki
1 opakowanie
1 opakowanie
1 opakowanie
1 sztuka
100 gramów
0.5 pęczka
3 łyżki
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Krewetki gotuj w lekko słonej wodzie przez 2-3 minuty.

Krok 2
Paprykę pokrój w paski.

Krok 3
Sos sałatkowy Knorr wymieszaj z oliwą i wodą. Dodaj pokrojoną kolendrę.

Krok 4
Szpinak i paprykę połącz w misce z ugotowanymi krewetkami. Dodaj przygotowany sos Knorr i wymieszaj.

Krok 5
Gotowy farsz ułóż na plackach i zwiń je.


Dobra rada:
Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej