
Składniki
1 opakowanie
1 opakowanie
1 opakowanie
1 sztuka
100 gramów
0.5 pęczka
3 łyżki
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Krewetki gotuj w lekko słonej wodzie przez 2-3 minuty.
Krok 2
Paprykę pokrój w paski.
Krok 3
Sos sałatkowy Knorr wymieszaj z oliwą i wodą. Dodaj pokrojoną kolendrę.
Krok 4
Szpinak i paprykę połącz w misce z ugotowanymi krewetkami. Dodaj przygotowany sos Knorr i wymieszaj.
Krok 5
Gotowy farsz ułóż na plackach i zwiń je.
Dobra rada:
Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej