
Składniki
0.5 szklanki
2 łyżki
8 łyżek
4 sztuki
0.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Banany w skórce dokładnie umyj, następnie osusz i włóż do piekarnika nagrzanego do temperatury 180 stopni i piecz przez 15 minut.
Krok 2
W wodzie rozpuścić kakao i dodaj miód i mleko w proszku i całość dobrze wymieszaj.
Krok 3
Banany wyciągnij z piekarnika obierz ze skórki i polej gotowym sosem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej