Bajgiel z wędzonym łososiem i szpinakiem - VIDEO

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

24

237 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
10 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

129 osób wydrukowało

Pobierz pdf

415 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

0 gramów

1 sztuka

0 gramów

0.5 sztuki

3 plastry

0.25 sztuki

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bajgel z sezamem przekrój na pół. Dolną część posmaruj Ramą z olejem z awokado i nutą limonki.

Bajgiel z wędzonym łososiem i szpinakiem - VIDEO - Krok 1

Krok 2

Umyj i osusz szpinak, a następnie ułóż go na pieczywie. Dodaj trzy plastry wędzonego łososia.

Bajgiel z wędzonym łososiem i szpinakiem - VIDEO - Krok 2

Krok 3

Wierzch kanapki przypraw szczyptą pieprzu. Na koniec skrop sokiem z cytryny.

Bajgiel z wędzonym łososiem i szpinakiem - VIDEO - Krok 3

Krok 4

Całość posyp kiełkami, dodaj cebulę pokrojoną w krążki. Złóż obie połówki bajgla.

Bajgiel z wędzonym łososiem i szpinakiem - VIDEO - Krok 4
przepisy.pl

Dobra rada:

Bajgle możesz także posypać kaparami.

0

Opinie o przepisie

Rama z olejem z awokado i nutą limonki

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Rama z olejem z awokado i nutą limonki

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej