
Składniki
2.5 szklanki
null
100 gramów
1 łyżeczka
0.6 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Czekoladę utrzyj na tarce, zmieszaj z wiórkami kokosowymi oraz mlekiem i cukrem waniliowym.
Krok 2
Całość dokładnie wymieszaj na jednolitą masę. Formuj małe kulki i układaj je na blasze.
Krok 3
Piecz przez około 10 minut w temperaturze 180 stopni. Gdy się lekko zarumienią, to znaczy, że są dobre i po ostudzeniu można jeść.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej