Gulasz po węgiersku video przepis - Zobacz na przepisy.pl

Gulasz po węgiersku - VIDEO

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

3

376 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

34 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

74 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

600 gramów

300 gramów

300 gramów

300 gramów

80 gramów

2 sztuki

3 szczypty

2 sztuki

4 szczypty

1 litr

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Podsmaż boczek w garnku o szerokim dnie, do momentu, gdy się wysmaży. Następnie przez około 5 minut smaż cebulę, ciągle mieszając.

Gulasz po węgiersku - VIDEO - Krok 1

Krok 2

Dodaj mięso i smaż do momentu, kiedy zacznie skwierczeć, co oznacza, że soki odparowały.

Gulasz po węgiersku - VIDEO - Krok 2

Krok 3

Podsyp mięso mąką, dodaj Bulion na wędzonym boczku Knorr, czosnek, pokruszony kminek i pozostałe przyprawy.

Gulasz po węgiersku - VIDEO - Krok 3

Krok 4

Zalej 1 litrem wody, po czym dodaj pokrojone ziemniaki.

Gulasz po węgiersku - VIDEO - Krok 4

Krok 5

Gulasz duś około 40 minut pod przykryciem do momentu, gdy mięso będzie zupełnie miękkie.

Gulasz po węgiersku - VIDEO - Krok 5
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Gulasz po węgiersku - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Gulasz po węgiersku - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Gulasz po węgiersku - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Gulasz po węgiersku - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Gulasz po węgiersku - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Gulasz po węgiersku - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Gulasz po węgiersku - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Wegetariański gulasz
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej