
Składniki
500 gramów
0.25 sztuki
2 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Karkówkę pokrój w kostkę. Na patelnię wlej oliwę, rozgrzej i smaż mięso, na średnim ogniu, często mieszając.
Krok 2
Do usmażonego mięsa dodaj paprykę pokrojona w drobną kostkę oraz Fix Gulasz wymieszany w szklance wody.
Krok 3
Smaż pod przykryciem jeszcze kilka minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej