Składniki
500 gramów
0.25 sztuki
2 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Karkówkę pokrój w kostkę. Na patelnię wlej oliwę, rozgrzej i smaż mięso, na średnim ogniu, często mieszając.
Krok 2
Do usmażonego mięsa dodaj paprykę pokrojona w drobną kostkę oraz Fix Gulasz wymieszany w szklance wody.
Krok 3
Smaż pod przykryciem jeszcze kilka minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej