
Składniki
500 gramów
0.25 sztuki
2 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Karkówkę pokrój w kostkę. Na patelnię wlej oliwę, rozgrzej i smaż mięso, na średnim ogniu, często mieszając.
Krok 2
Do usmażonego mięsa dodaj paprykę pokrojona w drobną kostkę oraz Fix Gulasz wymieszany w szklance wody.
Krok 3
Smaż pod przykryciem jeszcze kilka minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Fix Gulasz węgierski Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej