
Składniki
800 gramów
1 sztuka
2 łyżki
1 sztuka
2 szczypty
1 szczypta
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Posól pangę, oprósz mąką pszenną i obsmaż z obu stron na oliwie z oliwek. Następnie przełóż na blaszkę.
Krok 2
Pokrój cukinię w paski, pomidory w drobną kostkę.
Krok 3
Ułóż warzywa na rybie i piecz około 15 minut w temperaturze 180 stopni.
Krok 4
Podawaj rybę posypaną koperkiem, z ryżem lub sosem pomidorowym.
Krok 5
Warzywa podsmaż na oliwie z oliwek z pokruszoną przyprawą w mini kostkach Knorr.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej