
Składniki
800 gramów
1 sztuka
2 łyżki
1 sztuka
2 szczypty
1 szczypta
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Posól pangę, oprósz mąką pszenną i obsmaż z obu stron na oliwie z oliwek. Następnie przełóż na blaszkę.
Krok 2
Pokrój cukinię w paski, pomidory w drobną kostkę.
Krok 3
Ułóż warzywa na rybie i piecz około 15 minut w temperaturze 180 stopni.
Krok 4
Podawaj rybę posypaną koperkiem, z ryżem lub sosem pomidorowym.
Krok 5
Warzywa podsmaż na oliwie z oliwek z pokruszoną przyprawą w mini kostkach Knorr.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej