
Składniki
1 sztuka
0.5 szklanki
300 gramów
200 gramów
1 łyżka
1 sztuka
1 łyżka
1 opakowanie
2 sztuki
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Schab pokrój w paski. Cebulę, imbir, pieczarki i czosnek również pokrój w cienkie paseczki.

Krok 2
Na patelni rozgrzej olej. Smaż zaczynając od mięsa.

Krok 3
Następnie dodaj czosnek, cebulę, pieczarki i imbir.

Krok 4
Teraz wrzuć rozmrożoną mieszankę chińską i całość smaż jeszcze kilka minut.

Krok 5
Fix Knorr wymieszaj ze szklanką wody.

Krok 6
Wlej płyn na patelnię. Dopraw sosem sojowym i całość zagotuj. Podawaj od razu, najlepiej z ryżem.

- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Fix Do potraw chińskich Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPodobne przepisy
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej