Schab w chińskim sosie przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Schab w chińskim sosie

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

21

245 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

285 osób wydrukowało

Pobierz pdf

423 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

0.5 szklanki

300 gramów

200 gramów

1 łyżka

1 sztuka

1 łyżka

1 opakowanie

2 sztuki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Schab pokrój w paski. Cebulę, imbir, pieczarki i czosnek również pokrój w cienkie paseczki.

Schab w chińskim sosie - Krok 1

Krok 2

Na patelni rozgrzej olej. Smaż zaczynając od mięsa.

Schab w chińskim sosie - Krok 2

Krok 3

Następnie dodaj czosnek, cebulę, pieczarki i imbir.

Schab w chińskim sosie - Krok 3

Krok 4

Teraz wrzuć rozmrożoną mieszankę chińską i całość smaż jeszcze kilka minut.

Schab w chińskim sosie - Krok 4

Krok 5

Fix Knorr wymieszaj ze szklanką wody.

Schab w chińskim sosie - Krok 5

Krok 6

Wlej płyn na patelnię. Dopraw sosem sojowym i całość zagotuj. Podawaj od razu, najlepiej z ryżem.

Schab w chińskim sosie - Krok 6
1

Opinie o przepisie

  • klaole ole

    klaole ole , 04.02.2020

    rewelacja!

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Schab w chińskim sosie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Schab w chińskim sosie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Schab w chińskim sosie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Schab w chińskim sosie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Schab w chińskim sosie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Schab w chińskim sosie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Schab w chińskim sosie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Schab w chińskim sosie - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Czy szparagi wrzucamy do gotującej wody? Jak je przyrządzić, by wydobyć z nich pełnię smaku? To raptem dwa z wielu pytań, jakie przychodzą na myśl, gdy rozpoczyna się sezon na szparagi, a my nie mamy zbyt wiele doświadczenia w ich przygotowywaniu.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Schab w chińskim sosieSchab w chińskim sosie

Schab pokrój w paski. Cebulę, imbir, pieczarki i czosnek również pokrój w cienkie paseczki.