Schab w chińskim sosie przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Schab w chińskim sosie

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

20

232 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

243 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

346 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

300 gramów

1 opakowanie

200 gramów

1 opakowanie

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

1 łyżka

1 łyżka

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Schab pokrój w paski. Cebulę, imbir, pieczarki i czosnek również pokrój w cienkie paseczki.

Schab w chińskim sosie - Krok 1

Krok 2

Na patelni rozgrzej olej. Smaż zaczynając od mięsa.

Schab w chińskim sosie - Krok 2

Krok 3

Następnie dodaj czosnek, cebulę, pieczarki i imbir.

Schab w chińskim sosie - Krok 3

Krok 4

Teraz wrzuć rozmrożoną mieszankę chińską i całość smaż jeszcze kilka minut.

Schab w chińskim sosie - Krok 4

Krok 5

Fix Knorr wymieszaj ze szklanką wody.

Schab w chińskim sosie - Krok 5

Krok 6

Wlej płyn na patelnię. Dopraw sosem sojowym i całość zagotuj. Podawaj od razu, najlepiej z ryżem.

Schab w chińskim sosie - Krok 6
1

Opinie o przepisie

  • klaole ole

    klaole ole , 04.02.2020

    rewelacja!

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Schab w chińskim sosie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Schab w chińskim sosie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Schab w chińskim sosie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Schab w chińskim sosie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Schab w chińskim sosie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Schab w chińskim sosie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Schab w chińskim sosie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Schab w chińskim sosie - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Królowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne. Nie zwlekajcie – weźcie go na kulinarny warsztat, gdy tylko te przysmaki pojawią się na straganach.

Czytaj więcej

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć! Daj się ponieść jej urokom i poznaj śliwkę od zupełnie innej strony.

Czytaj więcej