
Składniki
300 gramów
1 opakowanie
200 gramów
1 opakowanie
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
1 łyżka
1 łyżka
0.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Schab pokrój w paski. Cebulę, imbir, pieczarki i czosnek również pokrój w cienkie paseczki.

Krok 2
Na patelni rozgrzej olej. Smaż zaczynając od mięsa.

Krok 3
Następnie dodaj czosnek, cebulę, pieczarki i imbir.

Krok 4
Teraz wrzuć rozmrożoną mieszankę chińską i całość smaż jeszcze kilka minut.

Krok 5
Fix Knorr wymieszaj ze szklanką wody.

Krok 6
Wlej płyn na patelnię. Dopraw sosem sojowym i całość zagotuj. Podawaj od razu, najlepiej z ryżem.

- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Fix Do potraw chińskich Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPodobne przepisy
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Schab w chińskim sosie
Schab pokrój w paski. Cebulę, imbir, pieczarki i czosnek również pokrój w cienkie paseczki.