Makaron z boczkiem i mozzarellą - z jajkiem: przepis | Przepisy.pl pixel

Farfalle z boczkiem, jajkami i mozzarellą

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

heart
402 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

25 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500 gramów

125 gramów

1 sztuka

125 gramów

1 sztuka

1 opakowanie

3 sztuki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Wartości odżywcze

Krok 1

Zagotuj w dużym garnku wodę i ugotuj makaron al dente.

Farfalle z boczkiem, jajkami i mozzarellą - Krok 1
1

Opinie o przepisie

  • jeroo

    jeroo , 23.08.2015

    jeden krok?

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Farfalle z boczkiem, jajkami i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Farfalle z boczkiem, jajkami i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Farfalle z boczkiem, jajkami i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Farfalle z boczkiem, jajkami i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Farfalle z boczkiem, jajkami i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Farfalle z boczkiem, jajkami i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Farfalle z boczkiem, jajkami i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Farfalle z boczkiem, jajkami i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej