
Składniki
600 gramów
120 gramów
5 sztuk
4 łyżki
ciasto:
1 szklanka
0.5 łyżeczki
1 łyżeczka
2 łyżeczki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przygotuj farsz: orzechy i czosnek rozgnieć i wymieszaj z majonezem.

Krok 2
Pstrąga dopraw Przyprawą Uniwersalną Delikat Knorr.

Krok 3
Nafaszeruj go przygotowaną wcześniej masą.

Krok 4
Przygotuj ciasto: mąkę, cukier, masło, olej i żółtka wymieszaj, a na końcu dodaj ubite białka jajek.

Krok 5
Gotową rybę obtocz w przygotowanym cieście i usmaż na głębokim oleju.


Dobra rada:
Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej