
Składniki
1 opakowanie
3 łyżki
1 sztuka
1 sztuka
50 gramów
3 łyżki
1 opakowanie
1 sztuka
1 pęczek
200 gramów
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę, awokado i mango obierz i pokrój w plastry. Surimi przekrój wzdłuż na pół, a następnie pokrój w dwu centymetrowej długości słupki. Pomidorki przekrój na pół, posiekaj kolendrę.

Krok 2
W misce połącz oliwę z ketchupem i sokiem z limonki. Dodaj pozostałe składniki i dokładnie wszytko wymieszaj.

Krok 3
Sałatkę podawaj z kromkami opieczonej bagietki.


Dobra rada:
Surimi możesz zastąpić dowolnym składnikiem np. mięsem krabowym z puszki lub wędzonym łososiem.
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Ketchup Hellmann's Pikantny
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej