
Składniki
1 opakowanie
3 łyżki
1 sztuka
1 sztuka
50 gramów
3 łyżki
1 opakowanie
1 sztuka
1 pęczek
200 gramów
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę, awokado i mango obierz i pokrój w plastry. Surimi przekrój wzdłuż na pół, a następnie pokrój w dwu centymetrowej długości słupki. Pomidorki przekrój na pół, posiekaj kolendrę.

Krok 2
W misce połącz oliwę z ketchupem i sokiem z limonki. Dodaj pozostałe składniki i dokładnie wszytko wymieszaj.

Krok 3
Sałatkę podawaj z kromkami opieczonej bagietki.


Dobra rada:
Surimi możesz zastąpić dowolnym składnikiem np. mięsem krabowym z puszki lub wędzonym łososiem.
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Ketchup Hellmann's Pikantny
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej